Задава се много дъжд от Гърция, предупредиха Черноморието ни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:59 / 27.07.2017
1502
Миналият път се питахме къде е лятото. Навън според мъжете е свежо, за дамите в София е хладно. По морето изкараха една влажна и топла тропична нощ. Там паднаха и няколко капки дъжд - това е чудесно време да посрещнете новата вода. Това заяви в студиото на "Здравей, България" по Нова тв климатологът доц. Георги Рачев. 

"Очаква се сериозно смущение над Северна Гърция, там има възможност за локални наводнения и това ще мине през южните райони на България и ще засегне Черноморието ни", каза той. 

"От събота идва четвъртата топла вълна за този месец. От събота до следващата събота ни чака горещо и сухо време - идеално за море, жътва и работа на полето. Следващият петък очакваме температури 35-36 градуса. Тенденцията през юли беше това - гореща вълна, хладно време два дни, пак гореща вълна. Август все пак ще е доста по-спокоен и предвидим месец. В сряда ще има температури и над 36 градуса на много места", каза климатологът. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Даровита студенткa ще учи в Кеймбридж и има нужда от нашата подкр...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).