Започва делото срещу Владимир, убил човек с мерцедеса си в Поморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:59 / 17.01.2018
1926
Окръжна прокуратура - Бургас предаде на съд Владимир П. (на 29 г., от гр. Стара Загора). 

Той е подсъдим за това, че на 25.07.2016 г., около 07:30 часа, в гр. Поморие на първокласен път, при управление на моторно превозно средство - лек автомобил "Мерцедес", нарушил правилата за движение по пътищата и допуснал пътно транспортно произшествие с насрещно движещия се лек автомобил "Тойота Хайес", управляван от Станислав В. от гр. Бургас.

По непредпазливост той причинил смъртта му (починал на 25.07.2016 г.); тежка и пет средни телесни повреди на Сребрю Г. и средна телесна повреда на Надя Б. от гр.Бургас.

На горепосочените дата и час подсъдимият управлявал лек автомобил "Мерцедес". По същото време пострадалите се движели в противоположната посока, в управляван от Станислав В. микробус. Времето било слънчево и ясно, а управляваният от подсъдимия автомобил преминал колелото за кръгово движение на входа на гр.Поморие, намиращия се в близост "Аквапарк", района на къмпинг "Европа", като след излизане от десен завой, продължил движение в прав пътен участък, със сухо, чисто от механични примеси, без неравности и дупки асфалтово покритие и нормална атмосферна видимост. 

В един момент управляваният от Владимир П. автомобил навлязъл в лентата за насрещно движение и така предизвикал сблъсъка с насрещно движещия се микробус. Окръжен съд - Бургас е нарочил заседанието си за 18.01.2018 г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).