Жертвите на жестокото убийство в Нови Искър станаха 6, последният труп открит в кладенец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
13:47 / 03.01.2018
3557
44-годишната Кети Кюхова е намерена убита и хвърлена в кладенец, дълбок два метра, съобщава Нова. Кладенецът се намира на метри от мястото, където беше открит джипът на семейството. Не се знае дали Кюхова е простреляна. С това жертвите на жестокото убийство в Нови Искър стават 6. Във вторник в дома на семейството бяха открити телата на мъжа на Кети Кюхова - Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кюхова - Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). 

Цяла нощ разследващите правиха огледи на къщата, в която бяха открити телата на петимата застреляни. Кети Кюхова беше обявена за издирване. Тази сутрин стана ясно, че е намерен джипът на семейството. Стъклото до шофьорското място е счупено, на негово място има найлон. В близост до автомобила журналисти намериха тефтерче, в което са написани задължения - сметки за ток и към мобилни оператори. Не е ясно на кого е това тефтерче. В него обаче е споменато и името на Неделчо.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Министър Евтим Милошев приключи тридневната си обиколка по Черном...
Хакери измамиха жена на програмист, той им обяви война
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).