Зловещо! Ето как се справят с безсопанствените кучета в Борилово (18+)

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (16)
18:10 / 03.01.2018
5470
Зловещ новогодишен сюрприз! С тези думи Ваня Вангелова описва ужаса, на който се натъква в първите дни на 2018-а година, научи Burgas24.bg. 

В старозагорското село Борилово тя открива две обесени и четири отровени кучета. По думите й, кметът на селото Петър Койчев лансирал тезата, че бездомните кучета нямали място в Борилово.

"Разпространете, нека цяла България да чуе какви хора я населяват! Това не бива повече да се случва в България! Предлагам общини и населени места, където се случва такова престъпление, да бъдат санкционирани подобаващо. Ще добавя и изчезналите кучета от квартал "Железник", които не са малко. Повече от десет са тези, които знам, а тези, които не зная... Става дума за престъпление от голям мащаб", категорична е Вангелова.

Жената вече е дала показания в полицията и информира, че един от ключовите свидетели се е отметнал изненадващо в последния момент.

"Подозирам, че кметът има пръст в неговото дезертьорство. Много съм разочарована, че в България няма истински човеци, истински мъже! Сърцето ми е разбито, но няма да спра, докато тази война не спре", подчертава Ваня.

Виж коментарите (16)
Още новини от Национални новини:
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Даровита студенткa ще учи в Кеймбридж и има нужда от нашата подкр...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).