22-годишен шофьор заплашва с пистолет из улиците на Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:14 / 01.10.2014
908
Вчера, около 00.10 ч. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас, е получено съобщение от 28-годишен бургазлия, за това че в района на «Макдоналдс» в ж.к. «Зорница», е заплашен с пистолет от свой познат, придвижващ се с лек автомобил «Пежо 206», с бургаска регистрация. Лицето е обявено за местно издирване, като около 10.50 ч. на 30.09. във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от 51-годишна бургазлийка, за това че по време на движение по улица «Стефан Стамболов» в посока към хотел «Космос» с л.а. «Тойота Рав 4», с бургаска регистрация, е заплашена с пистолет от водача на л.а. «Пежо 206», с бургаска регистрация.

Водачът на автомобила е установен и задържан в резултат на съвместните действия на служители от Второ и Пето Районни управления, като е констатирано, че това е 22-годишния К.П. от Бургас. Същият направил пълни самопризнания по случаите, като обяснил че заплашил 28-годишния бургазлия поради неизяснени междуличностни взаимоотношения, а бургазлийката - защото му пречела при пътния трафик. К.П. е задържан за срок от 24 ч. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...
Полицаи обискираха криминален тип в Средец, ето какво откриха
Инцидент с мотоциклетист в Бургас
Блъснаха човек на пешеходна пътека в Бургас
Започва най-мащабният ремонт на Дюлинския проход
Тази новина е за хората от Бургас, които си търсят работа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).