Ако сте безработни и искате да придобиете ново умение – това е за вас!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:54 / 26.05.2022
1382
Дирекция "Бюро по труда" - Бургас стартира организирането на обучения по следните специалности: "финансов отчетник", "офис-мениджър", "работник обслужване в заведения за хранене и развлечения", "снабдител", "работник в хранително вкусовата промишленост", "маникюр, педикюр и ноктопластика", "ресторантьор" "хлебар-сладкар", "заварчик", "оператор на "металорежещи машини", "оперативно счетоводство", "административно обслужване".

В обученията могат да бъдат включвани безработни лица, регистрирани в ДБТ Бургас, от общините Бургас, Средец и Камено. Продължителността им е 42 дни. Обученията са безплатни като отделно за всеки присъствен ден на участниците в тях се изплаща стипендия в размер на 10 лв. На живущите извън Бургас се поемат транспортните разходи до местоживеенето им.

Повече информация за предстоящите обучения може да се получи в ДБТ Бургас и нейните филиали в ж.к. "Меден рудник", Средец и Камено.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...
Полицаи обискираха криминален тип в Средец, ето какво откриха
Инцидент с мотоциклетист в Бургас
Блъснаха човек на пешеходна пътека в Бургас
Започва най-мащабният ремонт на Дюлинския проход
Тази новина е за хората от Бургас, които си търсят работа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).