Атанас, нападнал полицай с метла: Оставих лапето и жената у дома, искам да се прибирам!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
16:50 / 18.11.2019
1767
"Оставих лапето и жената у дома, искам да се прибирам. Не ща в затвора, искам да се прибирам сега, моля ви се", това промълви през сълзи в съда Атанас Бундев, който удари с дръжка на метла полицай от Пето РУ – Бургас и избяга от града, предаде репортер на Burgas24.bg.   

Преди минути Бургаският районен съд определи мярка задържане под стража спрямо Бундев. 28-годишният е привлечен като обвиняем за причиняване на телесна повреда на длъжностно лице - полицай и бягство от правосъдието. На 11 ноември 2019 г.  след удар с метла, нанесен в областта на гърба и последвало падане на земята, причинил лека телесна повреда на полицейски служител при изпълнение на службата му. Телесната повреда се изразява в причиняване на болки в областта на кръста, охлузвания по дланите и лявото коляно, кръвонасядане и оток на дясната длан, като уврежданията са довели до болка.

Атанас е обвинен и за това, че в условията на съвкупност с горепосоченото деяние, като затворник – задържан на основание УБДХ, в изпълнение на решение на Районен съд – Карнобат, влязло в законова сила, с което му е наложено административно наказание Задържане в структурно звено на МВР за срок от 14 денонощия, избягал от Помещение за настаняване на задържани лица  в Бургас.

Повече за случая вижте в нашата тема!

Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
18.11.2019 Атанас, който нападна с дръжка на метла полицай, се изправя пред съда
12.11.2019 Хванаха издирвания арестант! Полицията го закопча в Карнобат!
12.11.2019 Екшън в Бургас! Арестант нападна полицай и избяга, обявен е за общодържавно издирване
Още новини от Новини от Бургас:
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).