Бургас си отдъхва! Буйният Горан остава на топло

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:20 / 30.08.2016
3076
Страшилището Горан Горанов, което с поразиите си подлуди бургазлии, остава в ареста. Бургаският районен съд не се трогна от обясненията, че медикаментите, които приемал в Ловеч го парализирали дотолкова, че той не можел да извършва резки движения и уважи искането на прокуратурата, предаде репортер на Burgas24.bg.

Горанов е обвинен за това, че на 13 март 2016г., около 15.00 ч. в затвора в Бургас ударил с юмрук в лицето надзирател, който бил на работа по това време. Това довело до лека телесна повреда, изразяваща се в кръвонасядане на клепачите на лявото око с изразен оток. Освен нападението на надзирателя в Бургас по време на заседанието стана ясно, че Горанов е ударил в лицето и надзирател в Ловеч. В килията на сатаниста от "Възраждане" е открито и стъкло, изрязано във формата на нож.

Според прокурора, от събраните доказателства може да бъде направено обосновано предположение, че именно Горанов е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното обвинение бе категоричен, че Горанов може да се укрие или да извърши друго престъпление. Той мотивира тезата си с факта, че срещу Горанов се водят още три досъдебни производства, две от които за други нападения над надзиратели в затворите в Бургас и Ловеч, както и едно досъдебно производство за нападения срещу свещеници в Католическата църква в Бургас.

Прокурорът добави, че Горанов е осъден на първа инстанция по друго престъпление, като следва да изтърпи ефективно наказание "лишаване от свобода" за срок от 3 години и 4 месеца, като делото по втората инстанция ще бъде разгледано от Окръжен съд-Бургас през октомври 2016 г.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража Горанов. Определението на Районен съд -Бургас може да бъде обжалвано пред Окръжния съд в града.

Така след определението на съда, Горанов ще остане в ареста и след 01.09.2016 г., когато изтича ефективното наказание, което той изтърпява в Затвора в Ловеч.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (36):
09.07.2021 Съдът: Надзирателите не са виновни за смъртта на страшилището Горан
21.05.2020 Горан е загинал в нечовешки мъки! Изгарянията по тялото му били над 50%!
17.05.2019 Заседават по делото за смъртта на Горан на 20 май
21.03.2019 Внесоха обвинителен акт срещу надзиратели от бургаския затвор заради смъртта на Горан
26.11.2018 Горан е умрял в страшни мъки! Повдигнаха обвинения на надзиратели от бургаския затвор заради смъртта му
09.12.2017 Главният прокурор изиска разследването за смъртта на Горан
Още новини от Новини от Бургас:
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).