Бургаски педагози ще се обучават как да "запалят“ интереса на учениците към ученето

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
12:00 / 03.07.2019
1414
Бургаски педагогически специалисти ще преминат тридневно специализирано обучение, с което да повишат интереса на учениците в час. Обучението ще се проведе от 22 - 24.07.2019 г. в зала № 1 на Младежки културен център, на тема "Запознаване с индуктивен подход - учене от практика към теория".

Целта на обучението е учителите от област Бургас  да се запознаят с техники за усъвършенстване на презентационни и комуникационни умения, които да повишат ангажираността, интереса и любопитството на учениците, както и да се запознаят с индуктивния подход, който позволява на учениците да открият и изпитат  феномена на самостоятелното учене.

Обучителите - Даниела Северинова и Меган, имат дългогодишен опит и са превърнали образованието в мисия и страст. Те вярват, че децата днес са бъдещото общество утре.

Заявки за безплатното обучение, в което могат да се запишат педагози от всякакви образователни институции в Бургас, се приемат в срок до 12.07.2019 г. на следния линк.

Домакини на тридневния обучителен семинар за педагози са  Община Бургас, Регионалното управление на образованието и местния Център за личностно развитие.

 Допълнителна информация можете да получите на тел.: 0884 344 718

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).