Бургазлии излязоха на протест срещу високите сметки от EVN

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (11)
14:45 / 10.02.2013
4032
В Бургас стотици протестираха срещу високите сметки за ток, с които ЕВН ги изненада, предаде репортер на Burgas24.bg. Тошка Кишерликова е безработна, а сметката, която трябва да плати за последния месец е почти 400 лв:"Аз не мога да си го обясня, защото срокът за отчитане е само с 4 дена по-голям от предходния- от 13 декември до 17 януари.те се оправдават с коледа и Нова година, но аз съм безработна и съм си вкъщи през цялото време,така че за мен абсолютно няма значение дали е празник или делник".

Жената обяснява, че не смее дори да поиска проверка на сметката си, защото ЕВН начислява и сума за проверката, която ще бъде извършена.

Хората дошли на протеста недоволстваха :"Не можеш да имаш 200% увеличение на тока. За какво говорим тогава.Ние се събираме тука, кой слуша народа...Всеки гледа да си вземе по-голямото ДДС-Правителството и оттам нататък, спасяваме се както можем,ако въобще можем да се спасим".
Възрастни мъже и жени недоволстваха от политиката на монополистите.

Петко Градев: "Не ни стигат нашите управници, дето ни крадат,ами и чехите ни крадат и парите се изнасят всичките навънка от тия надценки дето ги слагат и това са направо убийствени надценки.

Затова протестиращите в Бургас призоваха ЕВН да ги освободи от монопола си с викове и скандирания :" ЕВН ауфидерзейн..ЕВН-ауфидерзейн..."


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Бургас:
Има ли спад на коклюша в Бургаско?
Малката Нати има нужда от нашата помощ, за да живее
Зелен уикенд в Бургас: Очакват ни карнавал, велопоход и познавате...
Изгледайте това видео и се замислете как ще паркирате следващия п...
Бургазлия пробва да счупи рекорд! Хванаха го да шофира с 4,25 про...
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).