Бургазлийка: Измамник ми взе 850 лева за детско обзавеждане и се покри! Има десетки ужилени

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
12:09 / 14.01.2019
19489
Измамник ми взе 850 лева, за да направи детско обзавеждане. Вместо да извърши услугата, за която беше нает, той се покри. Не съм единствената, има десетки ужилени, но до момента никой не предприема мерки срещу него.

Това заяви пред камерата на Burgas24.bg бургазлийката Иванка Шикова. Тя се свърза с нашата медия, за да разкаже подробно за измамната схема, на която е станала жертва, надявайки се по този начин да предпази други хора, които биха се доверили на мошеника.

Иванка решава да наеме Красимир Атанасов след лична препоръка от свой познат. На 25-и ноември, миналата година му брои 850 лева капаро.

"Не исках да му давам такава голяма сума, но той ме убеди, че тя е необходима за набавянето на материалите. Остатъкът за неговия труд трябваше да му дам като приключи с детското обзавеждане. Дадох му парите и той се разписа, че получава съответната сума на хвърчаща бележка, на която пишеше име и ЕГН. Уверението беше, че за десет дни ще е готов. Периодът мина, а той спря да отговаря на обажданията ми“, разказа измамената бургазлийка.

Вижте разказа й в нашето видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (7)

Още по темата (1):
15.01.2019 След публикацията на Burgas24.bg: Проговориха още жертви на измамника Красимир! "Майсторът" сам си вкара автогол
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).