Директорът на Английската: Нещата са изопачени, ученици демонстративно нарушаваха дрескода

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (10)
17:13 / 01.03.2019
9760
Бивши и настоящи ученици от
ГПАЕ"ГЕО МИЛЕВ":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Няма нищо драматично, нещата са силно изопачени. Имаше ученици, които демонстративно бяха нарушили доста грубо дрескода. Те бяха с дънки с липсващи части, а не просто накъсани. Това никога не е било разрешено. Това заяви за Burgas24.bg директорът на ГПАЕ "Гео Милев" Жаклин Нейчева. Тя призна, че е имало деца, които не са били допуснати да прекрачат прага на учебното заведение, но не успя да отговори на въпроса какъв е бил техният брой.   

В правилника за дейността на училището за последните десет години има едни и същи изисквания – учениците да не ходят с клинове, анцузи и скъсани дрехи. Единствената промяна, която е направена, касае "ограничението", цветовете в ризите и блузите, заяви Нейчева. Тя е категорична, че ученици и родители са известени за дрескода, информация е поместена и в сайта на училището. 

Burgas24.bg се свърза и с началника на Регионалния инспекторат по образованието инж. Виолета Илиева. След като са били предупредени и има решение на педагогическия съвет, макар и с по-драстична мярка, мисля, че тя ще окаже своето влияние. Надявам се след празниците всички да бъдат в прилежен външен вид, това заяви тя за скандалното недопускане на ученици в час в Английската гимназия. Тя обаче бе категорична, че не е редно ученици да се катерят по прозорците, за да влязат в класните стаи.

Ученици от елитната гимназия не спират да звънят на редакционния ни телефон и да заливат електронната ни поща с писма. Очаквайте след минути разказа за кошмарния ден на ученичка, дала всички сили да бъде приета в Английската и разочарованието й от случилото се днес!

Виж коментарите (10)

Още по темата (6):
15.04.2019 Назрява ли нов скандал в Английската? Ученици: Карат ни да носим значки, иглите са им остри, късат ни дрехите
05.03.2019 Успяха ли учениците от Английската да постигнат успех срещу новия дрескод, въведен в гимназията?
05.03.2019 Директорът на Английската за протеста на учениците: Това е нормална реакция на деца, които са в трудна възраст
01.03.2019 Вижте какво споделя чрез Burgas24.bg гимназистка за отнетото право на учениците от Английската да бъдат цветни!
01.03.2019 Скандалът се разраства! Ученици се катерили като маймуни, за да влязат в Английската! Други се преобличали в храстите!
01.03.2019 Само в Burgas24.bg: Върна ли комунизма бургаска елитна гимназия с абсурден дрескод? Оставиха ученици извън класните стаи!
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).