Доброволците получиха признание за безкористната си служба

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:42 / 05.12.2017
2669
"Напоследък много рядко се изрича думата "благодаря". Затова мисля, че тук е мястото и времето да кажа "благодаря" на всички вас, които бяхте рамо до рамо с бедстващите, със спасителните отряди, с общинските и държавните институции."
 
С тези думи кметът Димитър Николов се обърна към доброволците и представителите на Червения кръст по време на специалната церемония в КЦ "Морско казино", на която бяха отличени участниците в спасителни операции по време на бедствията през годината. Поводът за връчването на наградите е Международният ден на доброволчеството - 5 декември.

"Благодаря ви за това, че отделяте от свободното си време, за да може с безвъзмездния си труд да помагате на хората в беда. Вярвайте, има смисъл от това, което правите, и то се цени", допълни Николов.

Той връчи специална награда на директора на Областния съвет на БЧК Виолета Радева. Тя от своя страна изказа благодарност към Община Бургас, че създава добра атмосфера за развитие на доброволчеството.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).