Екшън в "Меден рудник"! Ученичка с БМВ много се изнерви и батката в нея излезе наяве!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
13:12 / 17.04.2018
86390
Бургаска ученичка в БМВ много се изнерви на шофьорка, извършваща бавна маневра с автомобила си. Екшънът се разиграва през февруари, но делото за дребно хулиганство срещу нея е гледано в края на мината седмица в Районен съд - Бургас, установи справка на Burgas24.bg.  

В късните часове на 3 февруари младата дама – ученичка, с инициали Е.В. шофирала БМВ по меденруднишките улици.  Пред заведението "Булсай" обаче движението й било препречено от "Фолксваген Поло", управляван от М. Костова. Водачката на любимото на бургаските батки возило се изнервила от това, че Костова бавно извършвала маневрата, за да осигури предимство на нейния автомобил, още повече й кипнало, че свирнала с клаксона. В. слязла от автомобила, отворила шофьорската врата на лекия автомобил, управляван от Костова и буквално побесняла. Шамаросала я, дърпала я за косите и я одрала с нокти по лицето. В конфликта се намесили пътуващите в автомобила на В. свидетели Ан. Ж. и Д. Г., които я усмирили и прекратили инцидента.

По време на съдебно заседание бързо палещото младото момиче призна, че е посегнало на Костова. Агресивната девойка се размина с административно наказание – глоба в размер на 200 лв., тъй като е неосъждана и е ученичка в 12 клас.  

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Бургас:
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).