Ето как се ремонтират градските автобуси на Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:26 / 16.03.2017
5298
Всички сме виждали новите Солариси да се движат по улиците на Бургас. Колкото и да са нови обаче, като всяко превозно средство, те се нуждаят от специализирана поддръжка. В следващите няколко снимки можете да видите как се обслужват те. Било авариен или планов ремонт, чисто новите превозни средства на града изискват непрестанни грижи.

За целта още в началото на проекта "Интегриран градски транспорт" "Бургасбус" модернизира базата си. Сервизните съоръжения напълно отговарят на европейските стандарти за ремонтна и поддържаща техника. След облагородяването на депото на "Бургасбус", фирмата разполага с един от най-големите и модерни сервизи в града. Това позволява фирмата да извършва и сервизни услуги на външни клиенти.

Освен това "Бургасбус" има лиценз за извършването на годишен технически преглед. Така на едно място можете да извършите нужните ремонти и да минете задължителните процедури, за да може превозното ви средство да се движи спокойно по улиците. Предимно се обслужват автобуси, микробуси и товарни автомобили, но сервизът може да се справи и с по-малки превозни средства.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).