GoToBurgas – запознай се с Бургас отблизо!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:13 / 05.03.2015
928
Интересуват ви културни и спортни събития, възможности да разнообразите почивката или всекидневието си? Решили сте да излезете с любимия човек из града да се позабавлявате? Искате да разберете къде са най-подходящите места за отсядане в Бургас? Търсите спокойствие сред природата из региона? Желаете да научите повече за историята, за легендите, за магическите места, но не знаете от къде? Сайтът www.gotoburgas.com е мястото, където ще намерите отговори на тези и още много въпроси свързани с любимия ни морски град. Търсите начин да популяризирате бизнеса си в Бургас? Няма проблем, само си направете безплатен профил в сайта. Обичате да слушате музика на живо или да се посмеете от сърца на театрална постановка? Проверете културните събития на страницата!

Gotoburgas е официалният пътнически гид за Бургас и региона. В него ще намерите историята и забележителностите на Бургас, които правят градът уникален. Ще научите за културните и спортните мероприятия в региона, ще имате пряк достъп до местата за хапване, пийване и забавления. Сайтът предлага и информация за голям набор от услуги - от транспорт до настаняване в региона на града.

Go to Burgas e официалният туристически портал на Бургас, който събира на едно място и представя по атрактивен начин пълната информация за града, от която всеки турист се нуждае. Gotoburgas.com съдържа обща информация за града - история, природа, времето, начините за стигане до Бургас, възможностите за транспорт в рамките на града, подробна карта. В него има информация за най-атрактивните места - музеи, галерии, атракции, паркове, плажове, археологически обекти, възможности за спорт, др. За всяко от тях има описание, снимки, информация, как се стига, контакти. Посетителите на GotoBurgas ще намерят информация и за актуалните събития по време на престоя си, за заведенията в града, възможностите за шопинг, безплатни wi-fi зони, болници, аптеки, таксита, др. Оттук туристите могат да организират и престоя си в града, тъй като сайтът дава възможност и за резервации на хотели. Сайтът е на три езика - български, английски и руски.Go to Burgas има и безплатно мобилно приложение, което също е изключително лесно и удобно за ползване.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Започва най-мащабният ремонт на Дюлинския проход
Тази новина е за хората от Бургас, които си търсят работа
Кметът на Бургас на среща с ръководителя на Представителството на...
Комитетът за наблюдение на ОП "Транспорт и транспортна инфраструк...
Това трябва да се види! Събират бургаските абитуриенти на парад!
Спипаха ловец в крачка край Веселие! Той: Разхождам се със зареде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).