Хората с увреждания в Бургас отбелязаха празника си с голям концерт

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:44 / 03.12.2018
1750
С голям концерт в младежкия културен център беше отбелязан днес Международният ден на хората с увреждания.

Представители на над 15 неправителствени организации, социални центрове и защитени жилища взеха участие в програмата. Всички те получиха грамота и статуетка от кмета на Община Бургас Димитър Николов.

"Искам преди всичко да ви пожелая здраве, радост и успехи. В навечерието на празника на Бургас - Никулден, ви пожелавам да бъдете активни, да се гордеем с това, което успявате да постигате въпреки трудностите. В този момент искам да се обърна и към социалните работници - хората, които са винаги до вас и ви помагат. Пожелавам им да се трудят по същия начин с голям ентусиазъм и енергия", заяви кметът на Община Бургас.

Гости на празника бяха омбудсманът на община Бургас Тодор Стамболиев, а символични домакини - дирекция "Социални дейности, здравеопазване и спорт". Заместник-кметът д-р Лорис Мануелян също поздрави участниците и благодари на екипа на дирекцията с ръководител Майа Казанджиева за усилената им работата.

Участниците в концерта показа своите певчески, танцови и актьорски умения. Те получиха силни аплодисменти от многобройната публика.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Много дъжд до часове
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).