Иван, опитал да подкупи полицаи в Камено с 20 лева, се изправя пред съда

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:21 / 19.02.2018
3014
Окръжна прокуратура - Бургас предаде на съд 34-годшиния Иван А. Мъжът е подсъдим за това, че на 2 февруари 2017 г. в Камено дал подкуп от 20 лева на полицай, за да не му състави акт за установяване на административно нарушение на водач на лек автомобил, който бил технически неизправен. Превозното средство не било с поставен шумозаглушител, въз основа на който да бъде издадена заповед за прилагане на принудителна административна мярка - временно спиране от движение на пътно превозно средство.

Управляваният от подсъдимия лек автомобил "БМВ" бил спрян за проверка от полицейски служители, които възприели, че превозното средство вдига много шум по време на движение. При проверката полицейските служители установяват, че на него не е монтиран шумозаглушител. Служителите на реда уведомили Иван А., че ще му съставят акт за констатиране на административно нарушение. Тогава подсъдимият взел банкнота от 20 лв. и се приближил до полицейския автомобил, като пуснал в него банкнотата. Иван А. бил задържан моментално.

Окръжен съд - Бургас е насрочил заседанието си за 20.02.2018 г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).