Изумителен ретро автомобил посрещна двумилионния пътник на летище Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:16 / 16.08.2016
7776
Уникален ретро автомобил "Мерцедес" от 1928 г. събра погледите на туристите на летище Бургас, предаде репортер на Burgas24.bg. Той бе специалната изненада за двумилионния пътник тази година.
 
Германецът Марио Едингеер пристигна със семейството си в 11:30 часа с полет на Bulgaria Air от Франкфурт. Той беше посрещнат с цветя и подаръци като кралска особа от изпълнителния директор на летището Георги Чипилски, зам.-кмета на Община Бургас Красимир Стойчев и зам.-областния управител Севдалина Турманова.

В огромния куфар за 400 лева, който получи семейство Едингеер, имаше скъпи дарове и сувенири, сред които и посещение на остров Света Анастасия.

Марио Едингеер, съпругата му и двете му деца ще отседнат в хотел в Слънчев бряг. Пред журналисти днес късметлиите споделиха, че за пръв път посещават страната ни, но са чували, че българите са много мили и гостоприемни хора.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).