Кандидатствайте по програма "Старт на кариерата"!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
17:13 / 07.10.2020
822
Стартира процедурата за кандидатстване за работни места в централните ведомства на държавната администрация и техните териториални поделения по Програма "Старт на кариерата" за заетост през 2021 г.

За град Бургас заявените работни места са 56 от 20 институции и ведомства, като техният брой е най-голям за Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури и местните поделения на Национален осигурителен институт,  Агенция по заетостта, Агенция "Пътна инфраструктура", НАП – Бургас и РЗИ – Бургас.

Право на участие в Програмата имат младежи до 29 г. със  завършено висше образование, които не притежават трудов стаж по придобитата специалност. С одобрените след провеждане на интервю кандидати ще бъдат сключени трудови договори за срок от 12 месеца.

Крайният срок за подаване на заявления за включване в Програмата е 30.10.2020 г. Подаването му може да стане и по електронен път. Линкът към електронното заявление е: https://forms.gle/9dA6Snqoh6uBdNKN8

Подробна информация за работните места и условията за участие в Програмата може да се получи в Дирекция "Бюро по труда" – Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).