Кой позволи на Зияд Ел Масри да окупира цял паркинг в ж.к. "Лазур"?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
16:42 / 03.02.2018
20255
Кой позволи на Зияд Ел Масри да окупира целия паркинг пред клиниката си? Този въпрос задават все по-настойчиво гневни бургазлии, живущи в ж.к. "Лазур".

"Това е ежедневното състояние на паркинга - по 7-8 коли на поликлиника "Ел Масри", при налични едва три места за живущите в блока, плюс едно инвалидно място. Но това е положението когато има болница в комплекс, между жилищни блокове. Освен това заемат и двете паркоместа, които са отстрани на същия блок! Общо взето, едва ли и един от живущите в блока може да се възползва от този паркинг", споделя бургазлийка в групата за нередности и сигнали "Нещата, които ме дразнят".

Внимание на проблема се обърна на няколко пъти и на заседанията на местния парламент. По време на последната сесия стана ясно, че ливанецът има шест абонаментни места, издадени от община Бургас. Друг е въпросът кой е позволил едно лице да окупира шест паркоместа в гъсто населена зона и защо клиниката не използва собствения си подземен паркинг.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).