Константин Гребенаров представи двамата си заместници в Областна управа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:05 / 03.09.2009
1789
Константин Гребенаров представи днес официално двамата си заместници - изтъкнатият бургаски юрист Златина Дукова и мениджърът Златко Димитров. Точно такива хора ми трябваха в Областната администрация, за да върви работата, коментира назначенията още той.

Първите ми впечатления от работата в администрацията са разнообразни и големи изненади няма. Аз ще отговарям за специализираната администрация, която обхваща всички юридически и правни отдели, сподели Златина Дукова. Златко Димитров ще отговаря за общата администрация.

Ще хвърля всички си усилия Бургаски регион да стане един развит туристически, икономически, културен център, очерта основната си задача областният управител. Константин Гребенаров обясни приоритетите си, които са свързани предимно с пътната инфраструктура- изграждането на кръстовището Бургас- Созопол - Меден рудник, реконструкция на надлеза Вл. Павлов, довършване на мантинелата по пътя Бургас - Созопол, пълната рехабилитация на отсечката Бургас - Елхово. Според него ръководството на Областна администрация ще се заеме сериозно с проблема на плажовете по Южното Черноморие и крайбрежната ивица, както и с презастрояването. Областният управител Константин Гребенаров уточни, че ще работи активно и за осигуряване сигурността и спокойствието на жителите на Бургаска област.

За нас е особено важно да видим какво е състоянието на Областна администрация Бургас и затова другата седмица в управата ще влезе одит, съобщи още областният управител. Ревизорите ще проверят не само изминалите четири години, но и сделките на предходния мандат.


Виж коментарите (0)

Още по темата (8):
04.09.2009 Златина Дукова: Общинският съвет е една добра школа
28.08.2009 Златина Касърова-Дукова и Златко Димитров - зам.-областни управители
27.08.2009 Гребенаров ще води от областта ГЕРБ в Созопол
14.08.2009 Новият областен управител Константин Гребенаров встъпи в длъжност
13.08.2009 Кметът Николов се срещна с новия областен управител на Бургас Константин Гребенаров
13.08.2009 Новият областен управител: Приоритет ще бъде осъществяването на пътен възел "Бургас - Созопол"
Още новини от Новини от Бургас:
Полицията конфискува 3 коли само за ден в Бургаско
На колко години се женят бургазлии?
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...
Полицаи обискираха криминален тип в Средец, ето какво откриха
Инцидент с мотоциклетист в Бургас
Блъснаха човек на пешеходна пътека в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).