Кървав питон от експозицията "Snake House" снесе 15 яйца

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:16 / 10.07.2020
1365
Началникът на НСО ген. Красимир Станчев е поискал морето пред парк "Росенец" да бъде    строго охранявано и до него да не се допускат лодки. Това обясни премиерът Бойко Борисов на  брифинг, заедно с  вътрешния министър Младен Маринов, министъра на отбраната Красимир Каракачанов и транспортния министър Росен Желязков в Министерския съвет.

Премиерът представи заповед от началника на НСО за охраната на Ахмед Доган в парк "Росенец". От него става ясно, че е поискана охрана е за период от 10 юли до 15 септември.

"Писмото е подписано от началника на НСО, който е назначен от президента. Целта е това писмо да бъде разпространено до всички институции, включително МВР, "Морска администрация" и Военното министерство", обясни Борисов.

"Според писмото излиза, че Министерството брани сараите на Доган. Добре ли са го измислили? В единия ден Радев казва НСО да прецени какво да направи. На следващия ден ни се изпраща това писмо. Като говорих за сценарии някои ми се усмихваха, ето го продължението на този сценарии", посочи Борисов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).