Мария Илиева с грандиозен концерт в Бургас през юли

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:30 / 14.05.2019
1234
Кралицата на съвременната българска поп сцена представя новия си албум "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" на концертно турне в България! Певицата с 30 номер 1 сингъла и над 35 награди за музика и стил, подготвя серия от грандиозни концерти в Пловдив, Бургас, Варна и София, съобщават организаторите.

Турнето "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" ще представи по нов начин някои от най-големите хитове на певицата от началото на кариерата ѝ до днес. Публиката ще чуе емблематичните "Лунен сън", "Нищо", "Alright", "Сама", "Крадена любов", "Чуваш ли ме", "I Like", "Играя стилно", "Нека вали", "Всичко" и др.

Мария Илиева е избрала на сцената до нея да са някои от най-добрите български музиканти – Георги Янев (музикален директор и китарист), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (аранжименти и клавишни), Васил Вутев (барабани), Младен Димитров (перкусии, програминг и синтезатор), Евден Димитров (бас китара). Билети може да закупите на цена от 20 до 40 на касите на НХК,Часовника - след 10 юни,  касата на Опера Бургас и  www.eventim.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).