"Мисис Бургас" подкрепя кампанията "Искам бебе"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:53 / 06.02.2020
765
Конкурсът "Мисис Бургас" 2020 ще се включи и подкрепи националната кампания на Фондация "Искам бебе". През годините всяко от изданията на конкурса застана зад различни социално значими каузи. По този начин организаторите показват, че това е повече от конкурс за красота. Това е форум, който събира доказали се в своята професионална сфера дами, които успешно съчетават грижата за дома и семейството.

Така с личен пример претендентките за титлата "Мисис Бургас" помагат за популяризирането на различни каузи, а тазгодишната цели да подпомогне двойки с репродуктивни проблеми. Организаторите на конкурса вярват в успеха на това начинание и подкрепят напълно дейностите на Фондация "Искам бебе" и тяхната кауза.

"По данни на Фондацията в голям процент от случаите, двойките, които имат репродуктивен проблем, в крайна сметка стават родители и отглеждат 2 или повече деца. Този процес, обаче, отнема време – средно около 5 години от момента на установяване на репродуктивното затруднение. Ето защо ние вярваме, че всяка подкрепа е от изключително важно значение", споделят организаторите на конкурса.

Превърналото се в емблема за града събитие, тази година ще празнува своя първи 5-годишен юбилей и организаторите са подготвили изключително много изненади за бургаската публика.

В конкурса "Мисис Бургас" 2020 могат да се запишат всички семейни жени от Бургас и региона с професия и желание да се впуснат в ново предизвикателство. Уверените в себе си дами могат да се запишат за участие на следния e-mail: mrsburgas@gmail.com , както и в страницата на Мисис Бургас във фейсбук. Кандидатките е задължително да изпратят своите имена, години, височина, снимка в цял ръст и портретна снимка, кратка информация за себе си, както и актуален телефон за обратна връзка.

Лице на конкурса, който ще се проведе през месец април, е миналогодишната победителка Мариана Атертон.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).