Много пострадали при катастрофа на пътя Средец – Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
10:29 / 28.05.2020
1937
Вчера около 14.30 ч. на пътя Средец – Бургас, км 79+600 в посока Бургас, на прав пътен участък с мокра пътна настилка и ясна видимост настъпва ПТП с участието на л.а. "Опел Зафира", с бургаска регистрация, управляван от 64-годишен бургазлия, л.а. "Хюндай Акцент", с бургаска регистрация, управляван от 61-годишен бургазлия и л.а. "Пежо 307", с бургаска регистрация, управляван от 24-годишен бургазлия.

Причините за ПТП-то са движение с несъобразена с  атмосферните условия, състоянието на пътя и интензивността на трафика скорост от страна на водача на опела, който удря движещия се пред него "Хюндай", а той, завъртайки се от удара, навлиза в лентата за насрещно движение и е ударен от правомерно движещия се там л.а. "Пежо".

В МБАЛ "Бургасмед" е откаран водачът на хюндая. Той е настанен за лечение в отделение  "Неврология" със сътресение на мозъка. Неговата 56-годишна спътничка и съпруга е получила травма на кръста. 6-годишният му внук е прегледан и освободен без назначено лечение. Прегледан и освободен е и водачът на пежото.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи
Безплатни прегледи за разширени вени организират в УМБАЛ Бургас
Много работа за лекарите от УМБАЛ Бургас по празниците
Млад шофьор направи голяма беля в "Меден рудник"
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).