Общината ремонтира два подлеза, вандали надраскаха един

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
14:02 / 20.04.2010
2737
Живеещи в комплексите „Славейков" и „Изгрев" вече могат да ползват за безопасно преминаване подлеза на бул. "Ст. Стамболов", срещу ІІ-ро РПУ, съобщиха от общината. Той е ремонитран, възстановени са електрическото му захранване, рампите за детски колички, решетките за линейните отводнителни канали. Стойността на извършените възстановителни дейности е 19 726 лева. Има добра новина и за жителите на комплексите „Лазур" и „Братя Миладинови". От 26 април те ще могат да ползват подлеза на бул. "Демокрация", при кръстовището с ул. "Копривщица". Община Бургас довършва неговия ремонт, който е на стойност 38 646 лева.

И двата обновени подлеза се заключват след полунощ с охранителни решетки и се отключват в 05.00 часа. За съжаление, въпреки предохранителните мерки, този тип съоръжения постоянно страдат от вандалски атаки. Последният случай е от вчера, когато подлезът при Военна болница, наскоро ремонтиран от Общината, отново бе изрисуван с графити без всякаква естетическа стойност.

Община Бургас призовава гражданите да пазят новото и ремонтираното, а ако станат свидетели на посегателства срещу общинското имущество, да предупреждават своевременно органите на реда.


Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).