Общински съветници питат ще бъдат ли ремонтирани разбити улици в Брястовец

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
10:50 / 17.01.2023
878
Питане относно Предвиждане на средства в Бюджет 2023 г. за ремонт на ул. "Втора", ул. "Трета", ул."Пета" и ул."Двадесета" в село Брястовец са отправили към кмета на Община Бургас общинските съветници от БСП – Бургас Живко Господинов, Васил Иванов, Георги Георгиев, Георги Спасов, Мадлен Мутафян, Стоян Коларов и Христо Панайотов. В документа се посочва, че по време на срещи с жители на населеното място, вече за трета година се поставя въпроса за необходимостта от извършване на ремонтни работи на уличната мрежа.

"Лошото състояние на улиците води до непрекъснати ремонти на автомобилите, а гражданите са принудени да ходят с гумени ботуши при всеки дъжд", заявяват общинските съветници.

Те искат писмен отговор на въпросите какъв е размерът на средствата в Бюджет 2023 г. на Община Бургас планирани за ремонт на настилки в малките населени места, по какъв ред се предвижда да се осъществи разпределението на средствата за ремонт на настилки между отделните населени места в Община Бургас и ще бъде ли включен в Инвестиционната програма на Община Бургас за 2023 г. ремонта на настилки на  ул. "Втора", ул. "Трета", ул."Пета" и  ул."Двадесета" в село Брястовец.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).