Онлайн предприемач идва в Бургас, за да разкрие тайните на Facebook маркетинга

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:26 / 26.02.2018
2253
Най-мащабното вечерно събитие за Facebook маркетинг ще се проведе Бургас на 2 март. Негов организатор е експертът по маркетинг в социалните мрежи Стилиян Запорожанов и неговата Онлайн Бизнес Академия. 

Експозиционен Център Флора ще бъде домакин на първия по рода си вечерен мини-курс, който ще се проведе на 2.03. от 19:00 часа в най-голямата зала на центъра - зала 2.

Организаторите обещават една незабравима вечер, изпълнена с много практически съвети и посветена на изкуството да рекламираш себе си и продуктите си в най-влиятелната социална мрежа в света. Участниците в мини-курса ще имат възможност да чуят безценни съвети за:

- Маркетинг Психология и Как да влияят на потребителите

- Дизайн, Текст и Таргетиране

- Facebook Pixel и Аудитории

- Кои типове реклами да използват

- Всички Новости и Промени във Facebook

- Тайните на Професионалистите

Отделено е предвидено време и за конкретни въпроси, свързани с бизнес идеи, казуси и технически похвати. Всеки участник, който се е записал за вечерния мини курс, ще получи допълнител подарък - онлайн видео курс за Facebook маркетинг.

Събитието "Facebook за бизнес - Вечерен мини-курс" се организира с подкрепата на Cloud Mining, Easy Tax и BGMenu, и медийната подкрепа на радио Power FM.

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач, Facebook експерт и консултант с близо 6 години практически опит. За това време е съосновал 3 собствени проекта - Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция); Oba.bg (платформа за онлайн обучения); и вече бивш Партньор в Zdravei.org (платформа за здравословно хранене).

Консултирал е компании като най-голямата фармацевтична компания Pfizer и е работил по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиваторът Юли Тонкин и др. В последните три години е консултирал над 150 бизнеса и чрез своите живи и онлайн курсове е обучил над 1,000 души за това как да използват Facebook за бизнес цели.

Стилиян е организатор на Първата в България Facebook конференцията и създател на първия и най-продаван Онлайн Курс за Facebook Маркетинг в България.

За повече информация и записване: https://www.oba.bg/2018-fb-burgas/ или на телефон 0882 350 100.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).