Оптимизират разписанията на някои линии в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:34 / 22.06.2018
3900
"Бургасбус" ЕООД уведомява своите клиенти, че от днес  се оптимизират разписанията по линии Б11, Б12, Т1 и Т2. Това е продиктувано от  въвеждане на електронното таксуване в тролейбусите, както и присъединяването на тролейбусния транспорт към системата за информационно обслужване на пътниците по спирките. Интегрирането на всички превозни средства в единна система значително ще повиши ефективността на транспортния процес и ще предостави на клиентите на "Бургасбус" ЕООД равноправен достъп при ползването на услугата.

С настъпването на летния туристически сезон се увеличи търсенето на транспортна услуга от страна на живеещите и летуващи в кв. "Сарафово". Поради тази причина от 25.06.2018 г. /понеделник/ се въвежда сезонно разписание на линия № 15. За пътниците е важно да знаят, че часовете на тръгване от кв. "Сарафово" се отнасят за спирка "Ангел Димитров", която ще се обслужва във всички курсове.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).