Органите на реда и организаторите с общи мерки за сигурност на Спирита

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:14 / 07.08.2015
1674
Часове преди началото на най-мащабното музикално събитие в България, организаторите на Spirit of Burgas, представители на полиция, пожарна, жандармерия, морска администрация и Община Бургас стиковаха последните детайли около осигуряване на безопасността в и около фестивалната зона.

Внасянето на алкохол и наркотици на фестивалната територия е забранено. Посетители в нетрезво състояние няма да се допускат в зоната на SPIRIT of Burgas и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма се продава. Забранено е внасянето на територията на Фестивала на всякакви видове оръжия, взривни вещества, запалителни материали, остри и обемисти предмети.

Забранено е още влизането с обемни раници, куфари и други. Разрешено е влизането с по-малки чанти, ранички и сакчета, но само след щателна проверка на входа.

Забранено е влизането и къпането в морето след 19:00 часа. Организаторите не носят отговорност за действията на евентуални нарушители.

Организаторите призовават още да се изхвърлят боклуците на определените за това места. Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на фестивала, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип.

Според мерките за сигурност, при по-висока скорост на вятъра посетители няма да бъдат допускани във фестивалната зона или ще бъдат евакуирани, ако се намират там. От органите на реда информират, че при евентуална извънредна ситуация всички трябва да се отправят към следните евакуационни изходи: централен вход на фестивала и в посока пристанище Бургас, както и в посока централния вход на фестивала.


Виж коментарите (0)

Още по темата (59):
21.12.2016 Ще го бъде ли Spirit of Burgas? Ето какво каза кметът Николов
12.02.2016 Промоутър с интерес към Spirit of Burgas, ще надграждат предишните издания
11.02.2016 Spirit of Burgas в помощ на местната икономика, мечтае и за нови музикални звезди
21.01.2016 Провеждането на Spirit of Burgas това лято е под въпрос
12.11.2015 Бургаски фирми: Преместете Spirit of Burgas от отпускарския месец
10.08.2015 Градът е почистен след Спирита, демонтират главната сцена
Още новини от Новини от Бургас:
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...
Сливенската епархия избира претендентите за следващ митрополит
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан
Кметът на Бургас празнува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).