Още признания от серийния обирджия, вършал в Бургаско! Откраднал е и кон

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
16:27 / 25.03.2019
1398
В резултат на допълнителните полицейски действия на служителите от Районно управление – Средец по отношение на задържания за пет взломни кражби от частни домове в Средец, село Проход, село Вълчаново и село Дебелт, 37-годишен криминално проявен и осъждан мъж от село Черково, община Карнобат, е установено, че същият е извършител на още няколко кражби.

На 04 март през отворен прозорец е проникнал в частна къща в село Детелина, собственост на 43-годишен английски гражданин, откъдето откраднал марков мъжки ръчен часовник на стойност 5 000 лв.

На 07 март чрез взломяване на прозорец проникнал в частна къща в село Екзарх Антимово, собственост на 65-годишна жена, като направил опит да открадне видео-рекордер

На 06 март от частен двор в село Драганци, община Карнобат, откраднал кон, собственост на 72-годишен мъж.

37-годишният мъж е направил пълни самопризнания. Част от откраднатите вещи са намерени и иззети. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на задържания продължава. Спрямо извършителят на деянието състав на Районен съд – Средец е постановил постоянна мярка "задържане под стража".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).