"Петлите" с премиера на 19 октомври в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:44 / 08.09.2017
1324
За 10 месеца Петлите и екипът им е направил нов спектакъл, който ще може да гледаме на 19 октомври в опера Бургас от 19 часа. За спектакъла "Циганката" - красива, магнетична, непокорна, изящна! Такава са я виждали не един поет и художник. Такава ли я виждаме ние днес? Можем ли да я приемем като равна, можем ли да бъдем приятели, можем ли да я обичаме? Това са част от въпросите, които задава танцова формация "Петлите" в най-новия си спектакъл. 

Младо момиче - циганка, попада в танцова трупа с единственото желание да стигне до голямата сцена и да покаже своите умения. Още щом влиза в репетиционната зала усеща атмосферата на уют и топлина. Всички в залата се като едно семейство - щастливи и усмихнати! Малко по-късно, обаче момичето усеща, че е невидима за останалите - никой не я забелязва и не й обръща внимание. Когато всички отиват да празнуват рожден ден - никой не я кани да се присъедини. Останала сама тя разбира, че само защото е с различен цвят на кожата не може да бъде една от тях... Да се откаже или да се бори в името на голямата си любов - танца... Ще се намери ли някой да я приеме такава каквато е... Ще види ли някой колко красива, магнетична, непокорна и изящна е всъщност... Отговорите на всички тези въпроси ще получите на финала на спектакъла! Режисьор на спектакъла е Станимир Карагьозов. Хореографията е на Десислава Скъкълова, Николай Паружев, Марияна Трифонова и Катя Йорданова. Това е най новия им проект, които се очаква да зарадва публиката и да ги накара за малко да се усмихнат. Билети на касата на Операта от 25 септември.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).