Посрещаме слънчевия юли с Винен Джулайфест 2018, не го пропускайте!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:41 / 30.06.2018
2791
Търговското изложение "Винен Джулайфест 2018“ събра за трета поредна година под един покрив компании лидери от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки, дистрибутори, както и представители на фирми с еко и био хранителни продукти.

То бе открито официално снощи от председателя на Комисията по туризъм Живко Табаков, председателя на Бургаската регионална туристическа камара Иван Иванов и журналистката Ирина Генова – организатор на събитието.  Фестът продължава до 1-и юли, което го превръща в основен акцент на посрещането на лятото Джулай Морнинг в Бургас. "Винен Джулайфест 2018“ има кауза, която и тази година ще бъде свързана с безопасността на движението на децата.

До утре включително от 12 до 22 часа на щандовете в експозиционен център Флора  може да откриете качествени вина, уникален био шоколад, български сирена, мед, пчелни продукти и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).