Поздравиха бургаските служители на Телефон 112 по случай професионалния им празник

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:46 / 11.02.2021
1290
Кметът Димитър Николов посети служителите на Районен център – 112 в Бургас, за да им честити лично професионалния празник. "Поздравявам ви най-сърдечно по повод Европейския ден на единен телефон 112. През времето от разкриване на услугата в Бургас, вие сте надежда за хората, изпаднали в беда. Първи получавате и реагирате на най-тежките и спешни сигнали на нашите съграждани.“.

"Благодаря ви за усилията, които полагате 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, въпреки високата отговорност, стрес и динамика на вашата работа. Бъдете здрави, успешни и продължавайте да затвърждавате доброто име и доверието в бургаския клон на системата за спешни случаи – телефон 112“, пожела още кметът Николов на бургаските служители. 

Професионалният празник на Единен телефон за спешни случаи 112 се отбелязва официално днес, 11 февруари, във всички страни-членки на Европа. Датата е обявена със Съвместна тристранна декларация на ЕК, Европейския Парламент и Съвета от 2009 година.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).