Приятелката на нелепо загиналия с чуждо момиче Ради проговори за него

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (75)
13:27 / 29.04.2020
1511
Приятелката на Ради Зеления, който бе намерен в автомобил до село "Студена“ с чуждо момиче и почина в пернишката болница, най-вероятно от задушаване на газовата уредба, написа прочувствено писмо за него и помоли да го публикуваме.

Ето думите на половинката на Ради Зеления – С. Димитрова:

"Той беше незаменим приятел и съпруг, достоен човек с голямо сърце и един всеотдаен и грижовен баща. Винаги е държал на думата си, винаги е бил пример за доброта и справедливост. Винаги ще остане в сърцето ми, а детето ми ще го запомни точно такъв.

 

А спрямо случилото се няма да коментирам, момичето не го познавам лично…..жалко, отиде си млада. Да почива в мир. Изневяра, предателство и прочие, както го разказват всички,че са направили…..за мен е без значение.

 

Мъката е по това, че бащата на детето ми го няма вече. Има ли по-голяма мъка, от това, че детето ми няма да го види повече, няма да почувства бащина обич и да го нарече отново ,,тате,,?

 

Аз мога само да кажа на тези безсъвестни и ,,безгрешни,, хора, които говорят всякакви небивалици за починалите и близките….дано никога не преживеете това, което в момента преживявам. Мъката е огромна. А Ради винаги ще е в сърцата ни. Обичам те! Почивай в мир!“, пише "ЗаПерник.ком"

Виж коментарите (75)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).