Продължава асфалтирането на ул. "Транспортна", затварят част от кръстовището с ул. "Петко Задгорски"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:27 / 08.05.2020
1140
Продължават дейностите по асфалтополагане на ул. "Транспортна", в участъка на кръстовището й с ул. "Петко Задгорски". Това налага движението на автомобили по кръстовището от страна на ж.к. "Изгрев" да бъде преустановено временно.

В тази връзка Община Бургас уведомява, че от 09.00 до 14.00 часа на 11.05.2020 г. /понеделник/ ще бъде затворено част от кръстовището от страната на комплекса и движението на ППС в направление от бул. "Стефан Стамболов" в посока ул. "Димитър Аврамов" ще се извършва по ул. "Акве Калиде".

Уведомяват се водачите, че се забранява паркирането на автомобили от двете страна на ул. "Акве Калиде" пред бл. 5, 7, 58 и бл. 59 в ж.к. "Изгрев".

Поради асфалтиране на отсечката ще бъдат променени маршрутите на линии с номера 11 и 15:

Линия № 11 - ... - бул. "Проф. Яким Якимов" - ул. "Транспортна" - ул. "Акве Калиде" - сп. Терминал Изгрев - ул. "Акве Калиде" - ул. "Димитър Аврамов" - ..., по маршрут.

Линия № 15 - ... бул. "Стефан Стамболов" - ул. "Транспортна" - ул. "Акве Калиде" - сп. Терминал Изгрев - ул. "Акве Калиде" - ул. "Димитър Аврамов" - ул. "Транспортна" - ..., по маршрут.

Обслужващата спирка за двете линии ще бъде временно на Терминал Изгрев /начална за Б1 и Б11/.

Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите на ППС да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).