Продължават с изграждането на шумозащитната стена край "Сарафово"! Ще има промени в движението

Автор: Иван Сотиров
Коментари (1)
10:34 / 10.05.2021
1176
Утре стартира следващ етап от проекта за изграждане на щумозащитна стена край бургаския квартал "Сарафово“. Нейната цел е да противодейства на транспортния шум от излитащи и приземяващи се самолети, както и от автомобилния поток, преминаващ по околовръстния път I-9 Бургас - Варна.

За осигуряване на фронт за работа на строителната фирма се налага дясната лента в посока гр. Поморие (след пътен възел "Сарафово“ – Аерогара), както и дясната лента при напускане на кръговото движение към път I-9 в посока към гр. Поморие, да бъдат затворени за движение на автомобили от 09.00 часа на 11.05.2021 г. (вторник). Очаква се строителните дейности да приключат до 25.09.2021 г.

Изграждането на шумозащитната стена стартира по инициатива на кмета Димитър Николов, предизвикана от множество жалби, отправени към него от жители на квартала. Проектът се осъществява съвместно от Общината, АПИ и Летище Бургас.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).