Раздават безплатни съвети как да печелим от ниви в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:17 / 24.10.2014
1724
Бали със сено, житни класове и редене на пъзел изненадаха бургазлии днес. Оказа се, че това е част от откриването на офиса на компанията за управление на земеделски активи в Бургас. Фирмата се занимава с купуването, наемането на земя, прави замени и дава безплатни консултации как а печелим от нивите си. Агрион е българска компания и е първата в бранша с цялостно изградена мрежа от офиси - общо 21 в цялата страна. Основната й цел е да работи за развитието на модерно и ефективно земеделие с висока добавена стойност, в което колкото се може повече от българската земя се обработва, а хората са получили желания финансов резултат.

"Ще се стремим да предоставяме коректна и пълна информация, на базата на която собствениците да взимат решения какво да правят със земите си, така че да се обработват и да генерират добавена стойност", коментираха от Агрион целите си. Освен това експертите ще съдействат и към кого хора да се обръщат за проверка кой им обработва земята, къде се намира, какви са необходимите документи за нейната продажба и т.н. Смятаме, че досега на пазара липсваше надежден партньор, който да работи заедно с клиентите и в техен интерес като им предоставя актуална информация и им предлага конкретни решения, съобразени както с пазарната реалност, така и със спецификите на земята и нуждите на собственика, коментираха от фирата. Тя е първата, която се ангажира да дава професионални идеи как да печелим от нивите си и то напълно безплатно. "Устойчивото развитие на пазара на българска земя e изключително важно за нас. Вярваме, че българските компании най-добре знаят как да стопанисват българската земя. Надяваме се Агрион да бъде приемана като експертното лице на модерното българско земеделие", коментираха от ръководството на компанията. Основните ценности, на които залагат са експедитивност, коректност и експертност. Анализът им за пазара показва, че основните трудности пред родното земеделие са разпокъсаност на площите и липсата на напоителна инфраструктура. Тези фактори оскъпяват управлението на парцелите.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Започва най-мащабният ремонт на Дюлинския проход
Тази новина е за хората от Бургас, които си търсят работа
Кметът на Бургас на среща с ръководителя на Представителството на...
Комитетът за наблюдение на ОП "Транспорт и транспортна инфраструк...
Това трябва да се види! Събират бургаските абитуриенти на парад!
Спипаха ловец в крачка край Веселие! Той: Разхождам се със зареде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).