Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Северният бургаски плаж отново остана без стопанин
Автор: Екип Burgas24.bg 14:48 / 06.06.2011Коментари (2)1670
© Burgas24.bg
След проведения в областната администрация на Бургас търг с тайно наддаване стана ясно, че северният бургаски плаж отново няма концесионер, съобщи Областният управител на област Бургас Константин Гребенаров. В търга са участвали две фирми. Едната от фирмите е подала документи с много нарушения и пропуски, а другата фирма не е платила необходимата вноска. Предоставен е документ, че е запазен ред в банката, но при проверка е установено, че няма преведени пари по сметка. Предстои втори кръг, който ще е по съкратената процедура.

"Мисля, че има петнайсетдневна процедура, която можем да предложим", посочи още Гребенаров. Отдаването за безвъзмездно ползване на община Бургас на Централния плаж е в правомощията на МРРБ. "Каквото е трябвало от нас, абсолютно всичко сме го подготвили и изпратили там, чакаме решението на министъра", посочи още областният управител на Бургас. В летния сезон и двата бургаски плажа останаха без концесионери. Прекратена бе преди лятото концесията на северния бургаски плаж, а за Централен плаж интерес няма.

Източник: Радио "Фокус"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на karambol
премахни филтъра

0
 
 
Ц-ц-ц. Е няма такава мизерия. Градът е от мръсен по-мръсен, а плажът е ОТВРАТИТЕЛНА ГНУСОТИЯ! Така ли се посрещат избори, г-н Николов? Къде са циганките, които преди години всеки ден метоха улици и тротоари? Защо не ги виждаме вече НИКЪДЕ? Защо нашият красив, морски, пънещ се да стане туристически град тъне в буклуци, треви и прахоляк? Защо се мият само някой булеварди, а всичко останало е оставено да се зарине в мръсотия? Не помня по-мръсен и гнусен да е бил града. Ремонти - ок, ама защо НЕ СЕ ЧИСТИ??? Така ли ще събираме туристи? Така ли ще ставаме европейски град... Концесионера е отстранен, ОК, а кой ще отстрани останките от тоя циганин - ръждиви железа, дървени скари и бетонни плочи!!! До кога ще ги гледаме по плажа??? А и още нещо, след като няма концесионер в момента, по кое право и по кой закон всички заведения извършват търговска дейност на плажа? На кого плащат такси, кой ги задължава да чистят мизерията около тях? Никой. Излиза, че всички те са незаконни май. Крайбрежната ивица е един ГОЛЯМ КАТУН. Циганска работа... Да не говорим на север от Адам и Ева че мога да повърна от гнусотия като се сетя. Кой мозък реши, че Бургас има 2 плажа - централен и северен. И по-точно кой реши, че северния свършва до там? На север към солниците какво е? Поляна за голф ли? Там кога ще се изчисти и приведе в нормален вид? Това е може би най-красивият плаж в Бургас, а тъне в мизерия. Лечебен бил, не знам си какво. Ега ти кмета, ега ти начина да се печелят избиратели... Ако имаше един кмет с мозък, щеше да помисли точно за тези най-наболели въпроси за града...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: