Син моли за помощ, за да спаси баща си от коварна болест. Нека помогнем!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
09:48 / 04.07.2019
1673
Бургазлията Шант Гегамян има нужда от нашата помощ, за да живее. Неговият син Вилен разпространи апел в социалните мрежи, с който призовава всеки, който може да помогне с набавяне на средства за лечението му, да помогне с каквото може.

"Здравейте ! Казвам се Вилен от град Бургас

На 22 години съм , спортист и студент. Причината , по която съм тук е ,защото имам нужда от вашата помощ за да спася моя баща - Шант Гегамян. 

През 2010 година баща ми беше спешно опериран ,понеже ЯМР резултатите показаха, че има наличие на туморна формация на главния мозък с размер близо 10см.

След операцията той беше оставен изцяло парализиран от лявата страна на тялото и беше поставена следната диагноза " Глиобластома Мултиформе 4 степен" като на баща ми му дадоха само 3 месеца живот.

След многобройни консултации във водещи клиники в Европа, ние решихме да продължим лечението в Анадолу Медикал Център , Турция. Там татко премина през лъчетерапия, и няколко курса химиотерапия. В България, понеже здравната каса отказваше да ни даде лекарството безплатно, защото бяхме се лекували в Турция, в продължение на 5 години ги купувахме със собствени средства.

Благодарение на високото ниво на лечение, което получи в Турция той изуми всички професори в клиниката, като пребори болестта и остана в ремисия за цели 9 години (2010-2019), парализиран, но жив и щастлив , продължи да ни радва с присъствието си.

9 години по-късно 11.02.2019 последния резонанс показа, че тумора е рецидивирал в огромен размер, и има спешна нужда от 2 операции( поставяне на клапа в мозъка и отстраняване на тумора) лъчетерапия,химиотерапия и рехабилитация в същата клиника ,в която се лекувахме преди 9 години в Турция.

Нямаме никакво време, с неописуема болка виждам как му се влошава състоянието с всеки изминал ден.

Колкото и да ми е неудобно, съм принуден , да искам помощта ви за набирането на тези средства. От 2010г. насам сме похарчили 2 пъти от размера на исканата сума със собствени средства за неговото лечение. Ако ги имахме тези пари повярвайте , не бихме се замислили за миг. Всеки, който ни познава, знае какво значи той за мен и майка ми, и какви грижи полагаме за него и най-важното колко добър човек е баща ми.

Досега не бях споделял с друг освен с най-близките си приятели за състоянието на баща ми, но за съжеление, в момента съм принуден да го направя за да го спасим.

Обръщам се към всеки един от Вас, който има възможност!

Моля ви Помогнете! Споделяйте!", пише неговият син.

Банковата сметка е:

IBAN : 

BGN- BG30DEMI92405000236625

EUR - BG36DEMI92405400236678

USD - BG44DEMI92405100236680 

SWIFT: DEMIBGSF

Титуляр Шант Гегамян.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).