Специализирана полицейска операция в "Горно Езерово"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:48 / 27.02.2015
836
В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас и «Специализираните полицейски сили» при ОДМВР - Бургас на територията бургаския квартал «Горно Езерово» е проведена специализирана полицейска операция, като са задържани: 18 год. П.С. / обявен за местно издирване/, 26 год. Й.Г., 16 год. А.К., 21 год. Й.К., 23 год. А.Г., 19 год. Б.Р., 23 год. С.Т. и 19 год. И.Р., всички от същия квартал.

Констатирано е, че мъжете са съпричастни към редица извършени престъпления, сред които осем кражби от домове и противозаконно отнемане на МПС, осъществени на територията на кв. «Горно Езерово». Установено е, че П.С. и С.Т. са извършители и на кражба на 70 луканки от частен двор, разположен на бургаската улица «Еделвайс», 53 годишен бургазлия. Разкрита е кражба на акумулатор, осъществена на 26.02.т.г., от лек автомобил «Ситроен Саксо», с бургаска регистрация, собственост на 22-годишния бургазлия М.Ф., паркиран на бургаската улица «Минзухар» пред дом № 24 - извършител на деянието е 26-годишния Й.Г. Междувременно П.С. заявил, че собственика на л.а. «Ситроен Саксо» - М.Ф. му нанесъл побой в района до бл. 15 в ж.к. «Меден рудник». Мъжете са задържани със заповед за задържане за срок до 24 часа. Работата по изясняване на цялостната им престъпна дейност продължава от служители на Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицията конфискува 3 коли само за ден в Бургаско
На колко години се женят бургазлии?
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...
Полицаи обискираха криминален тип в Средец, ето какво откриха
Инцидент с мотоциклетист в Бургас
Блъснаха човек на пешеходна пътека в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).