Сватбата, за която дълго време ще се говори! Горещата медийна двойка на Бургас се венча на морския бряг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:17 / 03.06.2019
7943
Най-горещата медийна двойка на Бургас Иван и Стела вече е семейство Колеви. След шест години страстна любов ТОП журналистите се венчаха на романтична и емоционална церемония на плажа в "Крайморие". До морските вълни двамата размениха своите брачни обети – моментът, който просълзи от умиление техните роднини, приятели и колеги.

Гостите на сем. Колеви останаха впечатлени от организацията на нетрадиционната сватба в хавайски стил. В небето полетяха бели гълъби, а присъстващите се насладиха на освежаващи коктейли. Специалната изненада – изпълнение на известния музикант Руси Русев, подарък от концесионера на ивицата Николай Димитров, вдигна градуса на настроението още в първите минути на сватбата, за която ще се говори още дълго време.

Купонът продължи в ресторант "Амая", какво се случи там - няма да разкажем. Ще издадем обаче, че Колеви заминават на сватбено пътешествие в Дубай.

Екипът на Burgas24.bg пожелава на младото семейство да запази любовта си вечна и нека преминават през всички трудности на живота сърце до сърце и сбъднат своите мечти. И разбира се - пълна къща с малки репортери!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Има ли спад на коклюша в Бургаско?
Малката Нати има нужда от нашата помощ, за да живее
Зелен уикенд в Бургас: Очакват ни карнавал, велопоход и познавате...
Изгледайте това видео и се замислете как ще паркирате следващия п...
Бургазлия пробва да счупи рекорд! Хванаха го да шофира с 4,25 про...
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).