Това е хлапакът Николай, проявил се като изпечен гангстер!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
14:08 / 16.08.2019
7866
Хлапакът Николай Трингов от Айтос, който се помисли за гангстер от екшън филм, се изправя пред Бургаския районен съд, където след минути ще бъде гледана мярката му за неотклонение, предава репортер на Burgas24.bg.

Във вторник около 18 часа на ул.“Раковска“ младежът заплашвал с насочен пистолет към баща и син - Е.В. и З.В. с думите: "Ще ви изтрепя като мишки". На същата дата в  на ул.“Копривщица“, размахал оръжието и към Н.Т. и крещял: "Искаш ли да те гръмна?".

В хода на проведеното до настоящия момент разследване, по досъдебното производство са събрани достатъчно доказателства, сочещи на авторството на Николай в извършване на инкриминираните тежки умишлени престъпления. Същите са извършени от обвиняемия след употребата на алкохол и под въздействието на упойващо вещество.

Както съобщихме във вторник Николай и банда побеснели тийнейджъри разбиха прозорец на къща в "Лазур". Единият от собствениците заедно с баща си настигал гаменчетата. Хлапаците се държали агресивно, обградили ги и  започнали да ги обиждат и да им нанасят удари. Едно от момчетата извадило газов пистолет и след заплаха, че ще гръмне по-младият бургазлия, произвел изстрел към него. Намесили се случайни граждани, преминаващи по улицата, в резултат на което бандата се разбягала. Бургазлията и баща му не са получили сериозни наранявания.

След издирване младежите са задържани с полицейски заповеди за срок до 24 часа. Те са на възраст между 14 и 19 години, трима от които криминално проявени. Установено е, че изстрелът е произведен от 18-годишен бургазлия, а стъклото е счупено от негов 16-годишен съгражданин.

При извършения личен обиск на задържаните пистолетът и два газови патрона за него са открити в 14-годишната бургазлийка. Младежите направили пълни самопризнания, като двамата извършители на деянията са тествани за употреба на алкохол и наркотици, а пробите са били положителни за употреба на канабис и алкохол.

В резултат на допълнителните полицейски действия е установено, че компанията преди появяването си в к-с "Лазур" е осъществила хулигански действия на територията на Централна градска част, изразяващи се в счупване на огледало на кола и заплаха на случаен гражданин с газовия пистолет.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
16.08.2019 Ето с какви мотиви пуснаха у дома ученикa, помислил се за екшън
герой!
16.08.2019 Ученикът, вилнял с пистолет в "Лазур": За първи път стрелям срещу човек, няма да се повтори
14.08.2019 Малки надрусани гаменчета сътвориха голям екшън в Бургас
Още новини от Новини от Бургас:
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).