В Миролюбово ще ремонтират улици, в Драганово преасфалтират основния път до селото

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:10 / 29.12.2015
1190
Жителите на бургаските села Миролюбово и Драганово се запознаха с проектобюджета на общината за 2016-та година. Основните му параметри и капиталовата програма бяха разяснени от зам.-кмета Йорданка Ананиева.

Дейностите, заложени в бюджета за Миролюбово, включват ремонтиране на една от основните улици в селото "Христо Ботев" и чакълиране на още две - "Стефан Караджа" и "Стара планина". През новата година ще продължи обновяването на детската площадка с нови мебели, а местната фолклорна група "Тракиец" ще се сдобие с нови народни носии.

Жителите на Миролюбово поискаха още продължаване на работата по проекта за изграждане на параклис, обновяване на тротоарите, футболно игрище и по-добра видимост на пътните знаци на изхода от селото.

Основните дейности в Драганово през новата година са насочени към довършване на 1,6-километровия участък от пътя Брястовец-Драганово, асфалтиране на една от основните улици и изграждане на спортна площадка в селото.

Жителите на Драганово поискаха още обновяване на дворното пространство на училището, тържище за местни производители от Изворище, Брястовец и Драганово, два отводнителни канала, видеонаблюдение на входа и изхода на селото и по-редовен транспорт през уикенда.

Тази вечер обществените обсъждания на бюджет`2016 продължават в читалищата на кварталите Ветрен от 17.30 часа и Банево от 18.30 часа.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Комитетът за наблюдение на ОП "Транспорт и транспортна инфраструк...
Това трябва да се види! Събират бургаските абитуриенти на парад!
Спипаха ловец в крачка край Веселие! Той: Разхождам се със зареде...
Как върви разпространението на коклюш в Бургаско?
Най-добрите млади математици се събират в Бургас
Обновиха стара сграда на ул. "Александровска"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).