В експо център "Флора" стартира второто издание на "Езикова борса Бургас 2015“

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:55 / 24.09.2015
1125
Днес до 20.00 часа в експо център "Флора" ще се проведе второто издание на "Езикова борса".

Тя ще даде възможност да се запознаете с голямото разнообразие от езикови курсове, предлагани от езикови центрове и училища от Бургас, сред които Smart Academy, Езиков център "Мисис Бийн", Училище за чужди езици "Фарос", "Дарби", "Дъ Кул Скул", Езикова школа "Лидер", Езикова школа "Тит", "Фохел", "Скилс М", "Интеграл образователни програми", Британски културен център, Езиков център "Words", Училища за чужди езици "Александър", Чуждоезиков център "Браво".

Целта е да се предостави полезна информация на ученици, студенти и техните родители, свързана с условията и възможностите, предлагани от образователни центрове и школи за изучаване на чужди езици.

В еднодневното изложение представителите на над 15 водещи чуждоезикови центрове ще дават информация на всеки желаещ относно различните видове курсове и програми по езици, които предлагат, условията за записването, съответната продължителност, цени, промоции и други. Едни от най-интересните езици, по които се предлага обучение, са: латински, норвежки, холандски и хинди.

Допълнително Център за млади таланти гр. Бургас към Фондация "Шанс за децата на България", Общински детски комплекс и център за иновативно обучение "Френе" ще представят извънкласните форми на обучение, в които посредством изкуството децата се научават да общуват, да пеят, да рисуват и най-вече се забавляват. Регионална библиотека "Пейо Яворов" ще представят своя фонд от книги на чужди езици.

Събитието, посветено на Европейския ден на езиците - 26 септември и се организира от Младежки културен център и експозиционен център "Флора" Бургас.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицията конфискува 3 коли само за ден в Бургаско
На колко години се женят бургазлии?
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...
Полицаи обискираха криминален тип в Средец, ето какво откриха
Инцидент с мотоциклетист в Бургас
Блъснаха човек на пешеходна пътека в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).