"Всички страхотни неща" с Бойко Кръстанов ще гостува в Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
11:09 / 21.01.2022
635
Моноспектакълът "Всички страхотни неща“ с Бойко Кръстанов ще гостува в Културен дом НХК в Бургас на 28 януари за първи път. Постановката предоставя на публиката едно необикновено преживяване. Част от зрителите са на сцената и се включват в нея като неформални участници. Събитието ще се проведе в съответствие с издадените от здравните власти заповеди за противоепидемични мерки.

Спектакълът, режисиран от Владимир Пенев, разказва историята на едно шестгодишно момче, което започва да прави списък с всички страхотни неща, за да помогне на майка си да спре да бъде тъжна. Всички неща, заради които си заслужава да живееш.

1. Сладолед.

2. Бой с водни пистолети.

3. Да стоиш буден след часа за лягане и да ти дават да гледаш телевизия…

Скоро този списък започва да поема своя собствен живот. А главният герой, изигран от Бойко Кръстанов, пораства и опознава себе си през него.

"Всички страхотни неща“ е пиеса за дългия път, който сме готови да извървим заради хората, които обичаме. Тя ще ви накара да се смеете, да плачете, да се замислите, да напишете своите страхотни неща. Постановката намира перфектния баланс между борбите ни в живота и това да успеем да отпразнуваме всичко хубаво в него.

"Всички страхотни неща“ е една пиеса, която излиза от всички рамки на театъра. Неслучайно през 2016 година тя получава своята телевизионна адаптация в HBO. Aвтори на пиесата са Дънкан Макмилан и Джони Донахоу.

С участието на Бойко Кръстанов, режисьор на спектакъла е Владимир Пенев. Превод: Радослав Петкашев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).