Заплашващият старици Велислав изпуши последната си цигара на свеж въздух, върнаха го в ареста!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:29 / 19.01.2017
2520
Последната си цигара на свеж въздух, преди да бъде върнат обратно в ареста, изпуши Велислав Петров. Окръжен съд - Бургас постанови на мъжа, заплашвал старица с взривяване на жилището й и че ще я застреля, "задържане под стража", предаде репортер на Burgas24.bg.

По време на съдебната зала стана ясно, че мъжът е от Велико Търново и е само с основно образование. Адвокатът на Петров Тодор Дойнов се опита да спечели по-лека мярка за клиента си - "подписка" или "домашен арест", с мотивите, че Велислав е неосъждан.

Припомняме, че благодарение на служители на банков клон Петров бе задържан. 71-годишна жена се опитала да изтегли голяма парична сума. След проведени разговори с нея станало ясно, че е жертва на телефонна измама. Полицаите предприели оперативно-издирвателни и заградителни мероприятия около домашния адрес на бургазлийката, която следвайки указанията по мобилния си телефон, изхвърлила плик с парична сума през терасата на жилището си. В момента на прибирането на плика, служителите от Първо Районно управление - Бургас задържали криминално проявения Велислав.

71-годишната бургазлийка първоначално е заблудена по класическата схема "пострадал роднина", а след това многократно е била заплашвана по телефона,, че ще взривят жилището й и ще я застрелят. В периода от 15 февруари 2016 г. до 12 януари т.г. жената дала на измамниците общо 32 000 лв.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).