Започна двудневната панорама на средното образование в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:12 / 16.05.2018
2261
В Бургас започна превърналата се в традиция двудневна Панорама на средното образование. Събитието и тази година се провежда в Бургаския свободен университет и ще бъде отворено за посетили днес и утре от 09.00 ч. до 17.00 часа.

Изложението на средните училища в града бе открито днес от началника на Регионалното управление по образованието инж. Виолета Илиева, зам.-кмета по образование в Община Бургас Йорданка Ананиева, зам.-областния управител Севдалина Турманова и зам.-ректора на БСУ проф. Милен Балтов.

Проявата цели да помогне на кандидат-гимназистите и техните родители в избора на средно училище, в което да продължат образованието си след 7-ми клас. Панорамата събира на едно място 22 бургаски средни учебни заведения, които се представят с отделни щандове, а присъствието на учители и настоящи ученици помага за избора на подходяща специалност.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).