Зейнеб напуска "На кафе"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:29 / 02.06.2019
6359
Зейнеб Маджурова планира да напусне работата си в Нова тв и да се посвети на други дейности, издават нейни близки. Блондинката все по-рядко се включва с кратки рубрики в "На кафе", а мнозина се запитаха дали не е уволнена. Засега тя опровергава тези твърдения, но по всяка вероятност няма да е част от предаването през следващия тв сезон, издават запознати. 

Неотдавна Зизу, както я наричат близките, сподели, че е много заета с лични ангажименти и  затова отсъствала от ефира. Не е ясно какви грижи има репортерката, но от снимките й в социалната мрежа се вижда, че всеки месец ходи на дълги почивки с приятеля си Стоян Балевски. Дали милионерският наследник най-сетне се е осмелил да предложи брак Маджурова или все още се дърпа, засега не е ясно. 

Говори се, че семейството на Стоян никак не одобрявало блондинката от турски произход за снаха и до този момент това го спирало да предприеме по-сериозна стъпка в отношенията им. Зейнеб се ядосвала, че най-добрата й приятелка Никол Станкулова се сгоди и роди дъщеря, а Балевски отбивал мераците й за деца. Говори се, че причината била в родителите му, които вярвали, че синът им и светската репортерка са от два различни свята. За да им се хареса, бургазлийката решила да завърши висше образование и записала журналистка в Софийския университет, но ученето й се опънало и все още не е завършила, пише "Уикенд". 

"Доскоро бях много заета покрай дейността си в "На кафе", но сега съм решила да се стегна, да си взема всички изпити и най-накрая да се дипломирам. А дали ще продължа да работя в телевизията, не искам да коментирам", споделила Зейнеб пред свои колеги от университета.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1301):
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).